Standuri evenimente si expozitii

Prima impresie conteaza, stim.

Iar in afaceri, a face o prima impresie remarcabila este vital.

Fie ca lucrati in retail si programati o actiune de lansare, sau va pregatiti sa participati la o expozitie, o conferinta sau un targ, aveti nevoie sa va prezentati intr-o maniera care sa va reprezinte si sa atraga atentia.

Experienta in designul si grafica publicitara ne recomanda ca furnizori de solurii optime pentru standuri integral personalizate, gandite pentru a va acoperi nevoile specifice de comunicare si a va delimita de competitori. Vom colabora indeaproape pentru a identifica mesajul dumneavoastra catre consumatori, pe care sa-l aducem apoi la viat aintr-o maniera creativa si profesionista.

Solutiile inovative, elementele dinamice care integreaza solutii grafice si de proiectare, logistica si marketingul asociate – iata ce pune la bataie echipa noastra pentru a crea standuri expozitionale remarcabile, cu trafic ridicat.

Departamentul propriu de grafica si facilitatile de productie permit diversitatea standurilor expozitionale propuse, inclusand solutii modulare customizate, display-uri POS, standuri portabile, pop-up si banner stand display-uri. Transportul, instalarea, rebranding-ul si chiar depozitarea intre expozitii, toate acestea sunt servicii suplimentare care au rolul de a asigura succesul evenimentului dumneavoastra.