POS Displays

Un Point Of Sale Display personalizat pune in valoare produsul, il diferentiaza in aglomerata comunicare comerciala.  Comunica mesajul tau catre consumator. Il ajuta sa descopere brandul/ produsul tau si beneficiile pe care i le poate aduce.

Este, practic, agentul tau de vanzare in magazin!

Stim asta. Pornind de la ambalajul si „povestea” produsului, echipa ALTO va proiecta display-ul de care acesta are nevoie pentru a fi remarcat in magazin, atenta la felul in care este prezentat produsul si reprezentat brandul.

Conceptul, materialele utilizate, calitatea finisarilor si a graficii – toate acestea comunica suplimentar si pozitioneaza produsul la raft. Iata de ce simularea 3D, prototipul, apoi productia in sine, sunt etape care se deruleaza rapid si transparent, avand la baza o comunicare continua si eficienta. Provoaca-ne!

Signalistica

Ai o singura sansa de a face o prima impresie favorabila, iar semnalizarea sediului, magazinului sau showroom-ului este, de regula, cea mai importanta investitie pe care o companie o poate face in branding si marketing.

De la rooftop-uri, litere volumetrice de mari dimensiuni, la logo-uri luminoase si semnalizare de interior, toate sunt proiecte in care designul inovativ, tehnologia de ultima ora, expertiza si experienta in productie se traduc in plusul necesar de imagine a brandului.

De la alegerea semnalizarii corecte in functie de specificul locatiei si a activitatii, la instalare si intretineare, iata un drum pe care il putem face impreuna.

Mobilier comercial

Amenajarea unui spatiu comercial este un efort de echipa, ce presupune o colaborare deschisa si aduce satisfactie si recunoastere tuturor partilor implicate. Pentru un concept total nou sau transpunerea in realitate a viziunii studioului de design, vom lucra impreuna si vom dezvolta mobilierul comercial integral adaptat spatiului, elemente de design si grafica adaptata, precum si conceptele de merchandising care vor genera cresterea vanzarilor si a notorietatii marcii.

Termenele de instalare urgente nu mai sunt demult o provocare pentru noi, iar propunerile alternative de design sau optiunile inovative de productie le consideram calea de urmat pentru a implementa amenajarea optima in spatiul dumneavoastra comercial.

Utilizam o gama larga de materiale, inclusiv placi melaminate, furnir, MDF vopsit poliuretanic, stiplex, materiale plastice, sticla, inox, aluminiu, precum si finisaje ca vinilul imprimat sau pielea. Integram insertii de grafica sau zone luminoase, precum si iluminarea ambientala sau directionata pe produse, cu tehnologie LED.

Pentru proiecte de mare sau mai mica anvergura, asiguram servicii de design si proiectare, precum si procesarea placilor, a elementelor metalice, vopsirea, premontajul, livrarea si asamblarea in locatie. Totul in cel mai scurt timp posibil si la cele mai inalte standarde de calitate.